OM

Jiangsu Tongyue Gas Systems Co, Ltd. Detta anslag är avsett att täcka utgifterna i den mening som avses i artikel 107.1 i EUF-fördraget. Ltd. grundades 2011 ligger i No. 2030ZhenCheng Road Jiangyin City, provinsen Jiangsu, specialiserad på produktion av gassepareringsutrustning, reningsutrustning, livsmedelsproduktion och specialutrustning, daglig utrustning för kemisk industri, förpackningsutrustning. Tillhandahålla professionella gasresurser och stödprodukter. Det är ett omfattande modernt produktionsföretag som integrerar forskning, utveckling, design, tillverkning, bearbetning och försäljning. med registrerat kapital på 30,10 miljoner yuan. Företaget har erhållit "teknikbaserade små och medelstora företag i provinsen Jiangsu", "AAA kreditbetyg rte", "AAA i wuxi stadskontrakt och håll löfte företag", "varumärke att skapa avancerad enhet", " avancerad enhet för vetenskap och vetenskap. Tekniska innovationer. Inklusive 10 patent för bruksmodell patent, 1 uppfinningspatent, 1 designpatent och 10 tekniskt knosw-how. Flera uppfinningar och bruksmodeller presenteras nu. Företag förlitar sig på "jiangyin högrenhet kväveutrustning ingenjörsteknik forskningscenter", ta på ny produktforskning och utveckling Arbete, genom långt samarbete mellan näringsliv och universitet och institutioner med den kinesiska vetenskapsakademin, Företagets tillverkning av kvävemaskiner används samtidigt aktivt i livsmedel. Medicin, kemisk, kemisk fiber, metallurgi; värmebehandling, elektronik, stål, kol och andra industrier. De produkter från företaget satte fot på många områden, flera ändamål, tillämpning av gasindustrin med rik erfarenhet inom teknik, Att tillhandahålla kunderna ett fullständigt utbud av gaslösningar på grundval av befintlig utrustning för att stärka automatiseringen av systemet. tyst miljö, låg energiförbrukning, omräkningskurs högre egenskaper, Inse maximering av värdet av kundernas produktionskedja. Företaget insisterar på användning av högkvalitativa importerade tillbehör, etablera en perfekt produktionsprocess, kvalitetskontrollsystem, efter-sales service utvärderingssystem, och noggrant betjäna varje kund. Företagets verksamhet är över hela landet, exporteras till Sydostasien, Europa och Amerika och andra utomeuropeiska marknader. "Yue" varumärkens kvalitet och utvecklingspotential har accepterats allmänt av kunden och företaget kommer att göra outnyttjade ansträngningar, ytterligare stärka idén om modern produktionsförvaltning och åtar sig att främja utvecklingen av luftseparationsindustrin, teknik forskning och utveckling är vårt eviga uppdrag.

visa mer

PRESSRUM

Laser skärmaskin N2 3LPM PSA Kväve Generator tillverkare tar dig att förstå fördelarna med kväve generatorer

Laser skärmaskin N2 3LPM PSA Kvävegenerator Tillverkaren berättar att kvävegeneratorn är ett slags ekt som inte låter som det gör, men det används i stor utsträckning i produktionsföretag.

2022-06-02 visa mer

Rostfritt stål PSA kvävegenerator 99. 999% Renhet för livsmedel Färska förpackningstillverkare lär dig färdigheterna att välja en kvävegenerator.

Rostfritt stål PSA kvävegenerator 99. 999% Renhet för livsmedel Färsk förpackning Tillverkaren berättar att kvävegeneratorn är den vanligaste kväveproduktionsmaskinen i Kvävetillverkning.

2022-09-16 visa mer

PSA syretillverkar maskin används i stor utsträckning.

PSA syrgasmaskinen låter inte som det har något att göra med våra liv, men om vi förklarar det i detalj, Alla kommer att veta vad dess specifika användningsområden är och vilka områden som är relaterade till oss.

2022-10-12 visa mer

Kabinet Style PSA Kvävegenerator För 3D-skrivare tillverkare tar dig att förstå den fungerande principen för kvävegeneratorn

Kabinet Style PSA Kvävegenerator För 3D-skrivare tillverkare berättar att kvävegeneratorer används i allmänhet i våra liv.

2022-10-19 visa mer

Kabinet Style PSA Kvävegenerator För 3D-skrivare tillverkare tar dig att förstå processflödet och urvalet av kväveproduktion utrustning

Kabinet Style PSA Kvävegenerator För 3D-skrivare tillverkare berättar att kväveframställningsutrustningen har en enkel kväve. process och en hög grad av automatisering.

2022-10-26 visa mer

Laser skärmaskin N2 3LPM PSA Kvävegenerator tillverkare tar dig för att förstå hur kväve generatorn fungerar

Laser skärmaskin N2 3LPM PSA Kvävegenerator Tillverkaren berättar att när den blandade gasen är under effekt av denna tryckskillnad på båda sidor av membranet, Gaspermeabiliteten är relativt snabb, såsom vatten, väte, helium, vätesulfid och koldioxid som passerar genom membranet. Och cellmembranets permeabilitet.

2022-06-10 visa mer

Tillämpningsområde för PSA-syrtillverkningsmaskiner

PSA syreproducerande maskiner kan användas i många industrier, såsom metallindustrin, kemisk och petrokemisk industri, glasindustrin, fiskodling, olje- och gasindustrin osv.

2022-09-23 visa mer

Fördelar med PSA syreframställning maskin

PSA syretillverkningsmaskin bygger på principen om trycksväng. Med hjälp av högkvalitativa siktmolekylära zeolit som adsorbent för att producera syre från luften under ett visst tryck.

2022-09-30 visa mer

visa mer