Πληροφορίες για τη

Ως εκ τούτου Ltd. ,Jiangsu Weyes International Trading Co, Λττ. ιδρύθηκε το 2011, βρίσκεται στο No. 2030ZhenCheng Road Jiangyin City, επαρχία Jiangsu, ειδικευμένη στην παραγωγή εξοπλισμού διαχωρισμού αερίου, εξοπλισμού καθαρισμού, παραγωγή τροφίμων και ειδικός εξοπλισμός, καθημερινός εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, συσκευασία, Παρέχει επαγγελματικούς πόρους αερίου και προϊόντα υποστηρικτικής. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σύγχρονη επιχείρηση παραγωγής που ενσωματώνει την έρευνα, την ανάπτυξη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την επεξεργασία και τις πωλήσεις, με εγγεγραμμένο κεφάλαιο 30,10 εκατομμύρια γιουάν. Η εταιρεία έχει αποκτήσει "μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με βάση την τεχνολογία στην επαρχία jiangsu", "AAA rte", "AAA in wuxi City συμβάσεις και κρατήστε την υπόσχεση της επιχείρησης", " brand για τη δημιουργία προηγμένης μονάδας", " προηγμένη μονάδα της επιστήμης και της επιστήμης τεχνολογική καινοτομία"; Υπάρχουν 22 επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, Συμπεριλαμβανομένων 10 ευρεσιτεχνιών για ευρεσιτεχνίες χρησιμότητας μοντέλων ευρεσιτεχνίας, 1 ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, 1 σχεδιασμός ευρεσιτεχνίας και 10 τεχνικών knosw-how. Αρκετές εφευρέσεις και μοντέλα χρησιμότητας τώρα δηλώνονται. Οι εταιρείες βασίζονται σε "jiangyin υψηλής καθαρότητας εξοπλισμός αζώτου μηχανικής τεχνολογίας ερευνητικό κέντρο", αναλαμβάνουν νέα έρευνα προϊόντων και ανάπτυξης εργασία, μέσω μακράς συνεργασίας βιομηχανίας-πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με την κινεζική ακαδημία επιστημών, ταυτόχρονα με την εισαγωγή ενεργά κατάρτισης ταλέντων και την ανταλλαγή τεχνολογίας, η παραγωγή μηχανών κατασκευής αζώτου χρησιμοποιείται ευρέως στα τρόφιμα, Ιατρική, χημική, χημική ίνα, μεταλλουργία, θερμική επεξεργασία, ηλεκτρονικά, χάλυβα, άνθρακα και άλλες βιομηχανίες. Τα προϊόντα της εταιρείας θέτουν πόδι σε πολλούς τομείς, πολλαπλών χρήσεων, η εφαρμογή της βιομηχανίας αερίου με πλούσια εμπειρία στην τεχνολογία, να παρέχει στους πελάτες ένα πλήρες φάσμα διαλύματος αερίου, βάσει του υφιστάμενου εξοπλισμού για την ενίσχυση της αυτοματοποίησης του συστήματος, ήσυχο περιβάλλον, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ρυθμός μετατροπής υψηλότερο χαρακτηριστικό, Συνειδητοποιούν τη μεγιστοποίηση της αξίας της αλυσίδας παραγωγής των πελατών. Η εταιρεία επιμένει στη χρήση υψηλής ποιότητας εισαγόμενων εξαρτημάτων, να δημιουργήσει μια τέλεια διαδικασία παραγωγής, σύστημα ποιοτικού ελέγχου, μετά την πώληση σύστημα αξιολόγησης υπηρεσιών, και να εξυπηρετήσει προσεκτικά κάθε πελάτη. Η επιχείρηση της εταιρείας είναι σε όλη τη χώρα, εξάγεται στη νοτιοανατολική Ασία, στην Ευρώπη και στην Αμερική και σε άλλες υπερπόντιες αγορές. Η ποιότητα του σήματος "Yue" και το δυναμικό ανάπτυξης έχει γίνει ευρέως αποδεκτή από τον πελάτη και η εταιρεία θα καταβάλει ακατάλληλες προσπάθειες, να ενισχύσει περαιτέρω την ιδέα της σύγχρονης διαχείρισης της παραγωγής, δεσμεύεται να προωθήσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας διαχωρισμού αέρα, Η τεχνολογία έρευνα και ανάπτυξη είναι η αιώνια αποστολή μας.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Laser κοπής μηχανή N2 3LPM PSA κατασκευαστές γεννήτρια αζώτου σας παίρνουν για να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα των γεννήτριων αζώτου

Λέιζερ κοπής μηχανή N2 3LPM PSA Γεννήτρια αζώτου που δεν ακούγεται σαν αυτό που κάνει, αλλά χρησιμοποιείται ευρέως στις επιχειρήσεις παραγωγής.


Ανοξείδωτο χάλυβα PSA γεννήτρια αζώτου 99. 999% Καθαρότητα για τα τρόφιμα Fresh συσκευασίας οι κατασκευαστές σας διδάσκουν τις δεξιότητες της επιλογής μιας γεννήτριας αζώτου

Ανοξείδωτο χάλυβα PSA γεννήτρια αζώτου 99. 999% Καθαρότητα για τα τρόφιμα Fresh συσκευασία Ο κατασκευαστής σας λέει ότι η γεννήτρια αζώτου είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μηχανή παραγωγής αζώτου κατασκευή αζώτου.


PSA μηχανή παραγωγής οξυγόνου χρησιμοποιείται ευρέως

Η μηχανή παραγωγής οξυγόνου PSA δεν ακούγεται σαν να έχει κάποια σχέση με τη ζωή μας, αλλά αν το εξηγήσουμε λεπτομερώς, Όλοι θα ξέρουν ποιες είναι οι συγκεκριμένες χρήσεις του και ποιοι τομείς σχετίζονται με εμάς.


Στυλ PSA Γεννήτρια αζώτου για τους κατασκευαστές 3D εκτυπωτών σας φέρνουν να καταλάβετε την αρχή λειτουργίας της γεννήτριας αζώτου

Στυλ PSA Γεννήτρια αζώτου για τους κατασκευαστές τρισδιάστατους εκτυπωτές σας λένε ότι οι γεννήτριες αζώτου χρησιμοποιούνται ευρέως στη ζωή μας.


Στυλ PSA γεννήτρια αζώτου για τους κατασκευαστές εκτυπωτών 3D σας φέρνουν για να κατανοήσετε τη ροή της διαδικασίας και την επιλογή του αζώτου Εξοπλισμός

Στυλ PSA γεννήτρια αζώτου για τους κατασκευαστές 3D εκτυπωτών σας λένε ότι ο εξοπλισμός παραγωγής άζωτου έχει ένα απλό εξοπλισμό διαδικασία και υψηλό βαθμό αυτοματισμού.


Λέιζερ κοπής μηχανή N2 3LPM PSA κατασκευαστές γεννήτρια αζώτου σας παίρνουν για να καταλάβετε πώς η γεννήτρια αζώτου λειτουργείς

Μηχανή κοπής λέιζερ N2 3LPM PSA Γεννήτρια αζώτου διαφορά πίεσης και στις δύο πλευρές της μεμβράνης, η διαπερατότητα αερίου είναι σχετικά γρήγορη, όπως το νερό, το υδρογόνο, το ήλιο, το υδρόθειο και το διοξείδιο του άνθρακα που διέρχεται από τη μεμβράνη, Και η διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης.


Πεδίο εφαρμογής της μηχανής παραγωγής οξυγόνου PSA

Η PSA μηχανή παραγωγής οξυγόνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές βιομηχανίες, όπως βιομηχανία μετάλλων, χημική και πετροχημική βιομηχανία, γυάλινη βιομηχανία, ιχθυοτροφία, βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου κλπ.


Πλεονεκτήματα της μηχανής παραγωγής οξυγόνου PSA

Η μηχανή παραγωγής οξυγόνου PSA βασίζεται στην αρχή της προσρόφησης κινητής πίεσης, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας μοριακά κόσκινα ζεολίτης ως προσροφητικά για την παραγωγή οξυγόνου από τον αέρα υπό συγκεκριμένη πίεση.


Δείτε περισσότερα