O NAMA

Jiangsu Tongyue Gas Systems Co., Ltd. ,Jiangsu Weyes International Trading Co., Ltd. osnovana 2011. godine se nalazi u No. 2030ZhenCheng Road Jiangyin City, Provincija Jiangsu, specijalizovajući u proizvodnju opreme benzina, opreme otvorenika, proizvodnja hrane i specijalna oprema, dnevnom hemijskih industrija opremu, opremu packa, Pružine profesionalne pline resurse i podržavajući proizvode. To je svestavni moderni proizvodnje poduzet koji integrira istraživanje, razvoj, dizajn, proizvodnje, procesaciju i prodaje, sa registriranom kapitalom od 30.10 miliona yuana. Kompanija je dobila "Male i srednje veličine poduzeća u provinciji jiangsu", "AAA "AAA u gradskim ugovora wuxi i obećaju poduzetku", "carna da stvore napredne jedinice", "napredna jedinica nauke i Teknologije inovacija; Postoji 22 naučni i tehnološki postignuća, Uključujući 10 patenta za patente modela utljanja, 1 patent za izumi, 1 patent dizajn i 10 tehnički knosw-how. Sada se objavljuju nekoliko izumica i modela korisnosti. Kompanije se oslanju na "jiangingući na srednju tehnologiju istraživanja opreme za najnovu istraživanje i razvoju proizvoda" rad, kroz duge saradnje industrije i univerziteta sa kineskom akademiji nauke, U isto vrijeme aktivno uvođenje obuke talenta i razmjenu tehnologije, proizvodnja kompanija nitrogena se široko koristi u hranu, Medicine, hemijski, hemijski fibra, metallurgija; toplorija liječenja, elektronika, čelično, uglja i druge industrije. Proizvodi kompanije su postavljene u mnogim područjima, multi svrhu, aplikaciju benzinske industrije sa bogatim iskustvu tehnologije, da pruži mušterijama puni niz gasne rješenje, na osnovu postojeće opreme za jačanje sistema automatacije, Tiho okruženje, potrošanje niske energije, visoke stope konvertacije, Shvati maksimizaciju vrijednosti proizvodnja mušterija. Kompanija insistira se na upotrebu uvezovanih aksesorija visoke kvalificije, uspostavlja safeknu proizvodnju proces, kvalifiki kontrolno sistem, Sistem procjene usluge nakon prodaje, i pažnjo služi svakog muštenika. Posao kompanije je širom zemlji, izvozna na jugoistočno Azije, Evropi i Americi i drugih izuzetnih tržišta. Kluštenika je široko prihvao kvalifika "Yue" i potencijalni razvoja, a kompanija će raditi neposredne napore, dalje jačanje ideju modernog upravljanja proizvodnje, posvećena je da promovira razvoj zračne industrije razdvajanja, tehnologije istraživanje i razvoj je naš vršna misija.

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Proizvođači proizvođača otprijatelja

Laser presjeka mašina N2 3LPM PSA Nitrogen Generator proizvođač vam kaže da je generator nitroge vrsta. ipment koji ne zvuči kao što čini, ali se široko koristi u proizvodnji poduzeta.


Zjenerator bezkvaj čelije PSA Nitrogen 99. 999% Proizvođnost za svrednu paketu hranu, nauči vo vještina izabraća generatora

Zjenerator bezkvaj čelije PSA Nitrogen 99. 999% Ovaćnost za fresku packanje hrane proizvođač vam kaže da je generator nitrogen najčešće korištenja mašina proizvodnja nitrogena u Proizvođanje nitrogena.


Laser presjeka mašina N2 3LPM PSA Nitrogen proizvođači vodi da razumijem kako radi generator nitroge

Laser presjeka mašina N2 3LPM PSA Nitrogen Generator proizvođač vam kaže da kada je miješan plin pod učinka. Razlika pritiska na obje strane membrane, benzina je relativno brzo, kao što je voda, hidrogen, heliju, hidrogen sulfid i ugljam dioksid koji prolazi kroz membranu, I permeibilnost ćelija membrane.


Skola primjena PSA-a napravljenja mašina PSA-a

PSA-a se može koristiti u mnogim industrijama, poput metalne industrije, hemijske i petrokimičke industrije, staklene industrije, Farming riba, nafta i benzinska industrija itd.


Kortreti PSA

PSA proizvođenja mašina kissigena zasnovana je na principu adsorpcije pritiska, koristeći visokokvalitetne zeolitne molekularne osive kao adsorbenti kako bi proizvodi kisika iz vazduh pod određenom pritiskom.


pogledajte više proizvoda