О компанији

Članak 1. Ltd. U skladu s člankom 4. stavkom 1. Ltd. osnovana 2011. nalazi se u No. 2030ZhenCheng Road Jiangyin City, pokrajina Jiangsu, specijalizirana za proizvodnju opreme za razdvajanje plina, oprema za pročišćavanje, Proizvodnja hrane i posebna oprema, dnevna oprema kemijske industrije, oprema za pakiranje, Pružanje profesionalnih resursa plina i potpornih proizvoda. To je sveobuhvatno moderno produkcijsko poduzeće koji integrira istraživanje, razvoj, dizajn, proizvodnju, obradu i prodaju, s registriranim kapitalom od 30.10 milijuna juana. Tvrtka je dobila "mala i srednja poduzeća u pokrajini Jiangsu", "AAA kreditni rejting certifikat AAA rte", "AAA u wuxi gradskim ugovorima i zadržati obećanje poduzeća", "breznu stvarati naprednu jedinicu", "Napredna jedinica znanosti i tehnološke inovacije"; Postoje 22 znanstvena i tehnološka postignuća, Uključujući 10 patenta za korisni model patenta, 1 izum patenta, 1 patenta dizajna i 10 tehničkog knosw-howa. Prijavljuje se nekoliko izuma i korisnih modela. Tvrtke se oslanjaju na "jiangyin visoko čistoće nitrogen opreme inženjering tehnologije istraživački centar", uzimaju na novi istraživanje i razvoj proizvoda rad, kroz dugotrajnu suradnju s kineskom akademijom znanosti, Istodobno aktivno uvođenje obuke talenta i razmjene tehnologije, proizvodnja strojeva za proizvodnju dušika široko se koristi u hrani, Medicinska, kemijska, kemijska vlakna, metalurgija; toplinsko tretiranje, elektronika, čelik, ugljen i druge industrije. Proizvodi tvrtke su kročili u mnogim područjima, višenamjena, primjena gasne industrije s bogatim iskustvom u tehnologiji, osiguravanje potrošačima cjelokupnog raspona plina na temelju postojeće opreme za jačanje automatizacije sustava, mirno okruženje, niska potrošnja energije, stopa konverzije veća karakteristika, Ostvariti povećanje vrijednosti proizvodnog lanca kupca. Tvrtka insistira na korištenju visokokvalitetnih uvoznih pribora, uspostavi savršen proces proizvodnje, sustav kvalitete kontrole, sustav ocjenjivanja nakon prodaje usluga, i pažljivo služiti svakom kupcu. Posao kompanije je širom zemlje, izvozi se u jugoistočnu Aziju, Evropu i Ameriku i druga prekomorska tržišta. "Yue" kvaliteta i razvojni potencijal je široko prihvaćen od strane klijenta, a tvrtka će učiniti neprekidno napore, dodatno ojačati ideju o suvremenom upravljanju proizvodnji, posvećen je promicanju razvoja industrije razdvajanja zraka, Tehnološko istraživanje i razvoj je naša vječna misija.

Погледај још

и вести

Laserski stroj za rezanje N2 3LPM PSA proizvođači dušik generatora uzimaju vas da razumijete prednosti dušika generatora generatora

Laserski stroj za rezanje N2 3LPM PSA generator dušika Proizvođač vam kaže da je dušik generator neka vrsta jednake ne zvuči kao ono što radi, ali se široko koristi u proizvodnim poduzećima.


Nehrđajućeg čelika PSA dušik generator 99. 999% Čistoća za hranu Svježe pakiranje proizvođači vas uče vještine odabira generatora dušika.

Nehrđajućeg čelika PSA dušik generator 99. 999% Čistoća za hranu svježe pakiranje Proizvođač vam kaže da je dušik generator najčešće korišten stroj za proizvodnju dušika u Proizvodnja dušika.


Laserski stroj za rezanje N2 3LPM PSA proizvođači generatora dušika uzimaju vas da razumijete kako generator dušika

Laserski stroj za rezanje N2 3LPM PSA generator dušika Proizvođač vam kaže da kada je miješani plin pod učinkom, razlika tlaka na obje strane membrane, prepustljivost plina je relativno brza, kao što su voda, vodik, helij, vodik sulfid i ugljikov dioksid koji prolaze kroz membranu, I prošlost stanične membrane.


Područje primjene strojeva za proizvodnju kisika PSA-a

PSA stroj za proizvodnju kisika može se koristiti u mnogim industrijama, kao što su metalna industrija, kemijska i petrokemijska industrija, staklena industrija, riblje uzgoj, industrija nafte i plina itd.


Prednosti strojeva za proizvodnju kisika PSA-a

PSA stroj za proizvodnju kisika temelji se na načelu adsorpcije ljuljaške tlaka, Korištenje visokokvalitetnih zeolit molekularnih sita


Погледај још