O NAS

Družba Jiangsu Tongyue Gas Systems Co, Ltd. ,Jiangsu Weyes International Trading Co, Ltd. ustanovljena leta 2011, se nahaja v No. 2030ZhenCheng Road Jiangyin City, provinca Jiangsu, specializirana za proizvodnjo opreme za ločevanje plina, opreme za čiščenje, proizvodnja hrane in posebna oprema, dnevna oprema za kemično industrijo, oprema za pakiranje, Zagotavljanje strokovnih virov plina in podpornih proizvodov. Je celovito sodobno proizvodno podjetje, ki vključuje raziskave, razvoj, oblikovanje, proizvodnjo, predelavo in prodajo, z registriranim kapitalom v višini 30,10 milijonov juanov. Podjetje je pridobilo „ mala in srednje velika podjetja v provinci Jiangsu“, „AAA bonitetno oceno rte", "AAA v wuxi mestnih pogodbah in ohraniti obljubo podjetja", "znamka za ustvarjanje napredne enote", " napredna enota znanosti in napredna enota znanosti in tehnološke inovacije"; obstajajo 22 znanstvenih in tehnoloških dosežkov, Vključujejo 10 patentov za koristne modele patentov, 1 izum patent, 1 oblikovalni patent in 10 tehničnih knosw-how. Zdaj se prijavlja več izumov in uporabnih modelov. Podjetja se zanašajo na "jiangyin visoke čistosti dušikove opreme inženiring tehnologije raziskovalni center", sprejemajo nove raziskave in razvoj izdelka delo, prek dolgoročnega sodelovanja med univerzami in institucijami s kitajsko akademijo znanosti, Hkrati se dejavno uvaja usposabljanje talentov in tehnološko izmenjavo, proizvodnja strojev za izdelavo dušika pa se v živilih široko uporablja, Zdravila, kemična, kemična vlakna, metalurgija; toplotna obdelava, elektronika, jeklo, premog in druge industrije. Izdelki podjetja so nastopili na številnih področjih, večnamensko, uporabo plinske industrije z bogatimi izkušnjami na področju tehnologije, zagotavljanje celotne plinske rešitve na podlagi obstoječe opreme za krepitev avtomatizacije sistema, mirno okolje, nizka poraba energije, višja stopnja pretvorbe značilnosti, Zavedati povečanje vrednosti proizvodne verige strank. Podjetje vztraja pri uporabi visoko kakovostnih uvoženih dodatkov, vzpostaviti popoln proizvodni proces, sistem kakovosti kontrole, sistem ocenjevanja poprodajnih storitev, in skrbno služijo vsakemu kupcu. Podjetje se izvaža v jugovzhodno Azijo, Evropo in Ameriko ter druge čezmorske trge. Kakovost blagovne znamke in razvojni potencial je na splošno sprejel kupec, podjetje pa se bo nepopustljivo prizadevalo, nadalje okrepitev zamisli o sodobnem upravljanju proizvodnje, se zavezuje k spodbujanju razvoja industrije ločevanja zraka, tehnološka raziskava in razvoj je naša večna poslanstvo.

Poglej več

NOVICE

Laser rezalni stroj N2 3LPM PSA proizvajalci Dušik Generator vas vzamejo, da razumete prednosti generatorjev dušika

Laser rezalni stroj N2 3LPM PSA Dušik Generator Proizvajalec vam pove, da je dušik generator nekakšen enak. ne zveni kot to, kar počne, vendar se široko uporablja v proizvodnih podjetjih.

2022-06-02 Poglej več

Dušik PSA Generator 99. 999% Čistost za hrano Sveže pakiranje proizvajalci vas učijo spretnosti izbire dušika generatorja

Dušik PSA Generator 99. 999% Čistost za hrano Sveže pakiranje Proizvajalec vam pove, da je generator dušika najpogosteje uporabljena proizvodnja dušika v proizvodnja dušika.

2022-09-16 Poglej več

PSA naprava za izdelavo kisika se široko uporablja.

PSA izdelava kisika ne zveni, kot da ima kaj opraviti z našimi življenji, ampak če jo podrobno razložimo, Vsi bodo vedeli, kaj so njegove posebne uporabe in katera polja so povezana z nami.

2022-10-12 Poglej več

Kabinet Style PSA Dušik Generator Za 3D tiskalnike vas vzamejo, da razumete delovno načelo generatorja dušika

Kabinet Style PSA Dušik Generator Za 3D tiskalniki vam povedo, da se generatorji dušika široko uporabljajo v naših življenjih.

2022-10-19 Poglej več

Kabinet Style Dušik Generator PSA Za 3D tiskalnike, da razumete procesni pretok in izbiro dušika izdelave dušika oprema

Kabinet Style Dušik Generator PSA Za 3D tiskalnike vam povedo, da je oprema za izdelavo dušika preprost postopek in visoko stopnjo avtomatizacije.

2022-10-26 Poglej več

Laser rezalni stroj N2 3LPM PSA proizvajalci Dušik Generator vas vzamejo, da razumete, kako deluje generator dušika

Laserski rezalni stroj N2 3LPM PSA Dušik Generator Proizvajalec vam pove, da ko je mešani plin vpliva razlika tlaka na obeh straneh membrane, prepustnost plina je razmeroma hitra, kot so voda, vodik, helij, vodikov sulfid in ogljikov dioksid, ki potekajo skozi membrano, In prepustnost celične membrane.

2022-06-10 Poglej več

Področje uporabe naprave za izdelavo kisika PSA

PSA se lahko uporablja v številnih industrijah, kot so kovinska industrija, kemična in petrokemična industrija, steklena industrija, ribogojstvo, naftna in plinska industrija itd.

2022-09-23 Poglej več

Prednosti strojev za izdelavo kisika PSA

PSA za izdelavo kisika temelji na načelu adsorpcije nihanja tlaka, uporaba visokokakovostnih molekularnih sit zeolit kot adsorbent za proizvodnjo kisika iz zraka pod določenim pritiskom.

2022-09-30 Poglej več

Poglej več