DESPRE

Prin urmare, Comisia a concluzionat că, în cazul în care Comisia nu a fost îndeplinită niciodată condițiile în cauză. Ltd. Jiangsu Weyes International Trading Co, Ltd. fondată în 2011, este situat în No. 2030ZhenCheng Road Jiangyin City, provincia Jiangsu, specializată în producția de echipamente de separare a gazelor, echipamente de purificare, producția de alimente și echipamente speciale, echipamente zilnice din industria chimică, echipamente de ambalare; Furnizează resurse profesionale de gaz și produse de sprijin. Este o întreprindere de producţie modernă cuprinzătoare care integrează cercetarea, dezvoltarea, proiectarea, fabricarea, prelucrarea şi vânzările, cu capital înregistrat de 30.10 milioane de yuan. Compania a obţinut "întreprinderi mici şi mijlocii bazate pe tehnologie în provincia Jiangsu", "AAA certificat de rating de credit" rte", "AAA în contractele Wuxi orașului și ține promisiunea întreprinderii", "brand pentru a crea unitate avansată", " unitate avansată de știință și a științei inovare tehnologică"; Există o re 22 de realizări științifice și tehnologice, Inclusiv 10 brevete pentru modele de utilitate, 1 brevet de invenție, 1 brevet de design și 10 Knosw-how tehnic. Mai multe invenţii şi modele de utilitate sunt acum declarate. Companiile se bazează pe "jiangyin de înaltă puritate echipamente de azot de inginerie tehnologie de cercetare" munca; prin cooperarea îndelungată întreprinzătoare-universitare cu Academia chineză a științelor; în același timp, introducerea activă a pregătirii talentelor și a schimbului de tehnologie, producția companiei de mașini de producție de azot este utilizată pe scară largă în produsele alimentare; Medicamente, chimice, fibre chimice, metalurgie; tratament termic, electronică, oțel, cărbune și alte industrii. Produsele companiei a pus piciorul în multe domenii, multi-funcţionale, aplicarea industriei de gaz cu experienţă bogată în tehnologie, furnizarea clienților o gamă completă de soluție de gaze, pe baza echipamentelor existente pentru consolidarea automatizării sistemului; mediu liniștit, consum redus de energie, rata de conversie mai mare, Realizează maximizarea valorii lanțului de producție a clienților. Compania insistă pe utilizarea de accesorii importate de înaltă calitate, stabilirea unui proces de producție perfect, sistem de control de calitate, sistemul de evaluare post-vânzare a serviciilor, și servi cu atenție fiecărui client. Afacerile companiei sunt în toată țara, exportate în Asia de Sud-Est, Europa și America și alte piețe de peste mări. Calitatea şi potenţialul de dezvoltare a mărcii "Yue" a fost pe scară largă acceptată de către client, iar compania va depune eforturi neîntrerupte, să consolideze în continuare ideea managementului modern al producţiei, se angajează să promoveze dezvoltarea industriei de separare a aerului; Cercetarea şi dezvoltarea tehnologică este misiunea noastră eternă.

Vezi mai mult

INFORMARE

Laser de taiere Machine N2 3LPM PSA producătorii generator de azot te iau pentru a înțelege avantajele generatoarelor de azot

Laser Mașina de tăiere N2 3LPM PSA Generator azot Producătorul vă spune că generatorul de azot este un fel de ec care nu sună ca ceea ce face, dar este folosit pe scară largă în întreprinderile de producţie.

2022-06-02 Vezi mai mult

Laser de taiere Mașina N2 3LPM PSA producătorii generator de azot te iau pentru a înțelege cum funcționează generatorul de azot

Mașina de tăiere laser N2 3LPM PSA Generator de azot Producătorul vă spune că atunci când gazul mixt este sub efectul det diferența de presiune pe ambele părți ale membranei; permeabilitatea gazului este relativ rapidă, cum ar fi apa, hidrogenul, heliul, hidrogenul sulfurat și dioxidul de carbon care trec prin membrană; Şi permeabilitatea membranei celulare.

2022-06-10 Vezi mai mult

Domeniul de aplicare al mașinii de fabricare a oxigenului PSA

PSA poate fi utilizată în multe industrii, cum ar fi industria metalelor, industria chimică și petrochimică, industria sticlei, creșterea peștilor, industria petrolieră și gazelor etc.

2022-09-23 Vezi mai mult

Vezi mai mult