OM

Jiangsu Tongyue Gas Systems Co. Ltd. ,Jiangsu Weyes International Trading Co. Ltd. grunnlagt i 2011, ligger i No. 2030ZhenCheng Road Jiangyin City, Jiangsu-provinsen, spesialisert på produksjon av gassepareringsutstyr, rensingsutstyr, næringsmiddelproduksjon og spesialutstyr, daglig utstyr for kjemisk industri, emballasjeutstyr, Sørge for yrkesmessige gassressurser og støtteprodukter. Det er et omfattende moderne produksjonsforetak som integrerer forskning, utvikling, design, produksjon, bearbeiding og salg, med registrert kapital på 30,10 millioner yuan. Selskapet har fått "teknologibaserte små og mellomstore bedrifter i jiangsu-provinsen", "AAA kredittvurderingssertifikat «AAA i wuxi by kontrakter og holde lover foretak», «merke for å skape avansert enhet», « avansert enhet for vitenskap og» teknologiinnovation"; Det er 22 vitenskapelige og teknologiske resultater, Inkludert 10 patenter for bruksmodell patenter, 1 oppfinnelsespatent, 1 designpatent og 10 teknisk knosw-how. Flere oppfinnelser og bruksmodeller blir nå anmeldt. Firmaer er basert på "jiangyin høy rene nitrogenutstyr ingeniørteknologi forskningssenter", tar på nytt forskning og utvikling av produkter. arbeid, gjennom langt samarbeid med det kinesiske vitenskapsakademi, samtidig aktivt innfører talentopplæring og teknologiutveksling, og virksomhetens produksjon av nitrogenmaskiner brukes i næringsmidler, Medisin, kjemisk, kjemisk fiber, metallurgi, varmebehandling, elektronikk, stål, kull og andre industrier. Firmaets produkter satte fot på mange områder, multi-formål, bruk av gassindustri med rik erfaring innen teknologi, å gi kundene et fullt utvalg av gassløsning på grunnlag av det eksisterende utstyret for å styrke automatiseringen av systemet, stille miljø, lavt energiforbruk, omregningsrate høyere egenskaper, Innse maksimeringen av verdien av kundens produksjonskjede. Firmaet insisterer på bruk av importert tilbehør av høy kvalitet, etablere en perfekt produksjonsprosess, kvalitetskontrollsystem, system for evaluering av tjenester etter salg, og betjene hver kunde nøye. Selskapets virksomhet er over hele landet, eksportert til Sørøst - Asia, Europa og Amerika og andre oversjøiske markeder. "Yue" varemærkekvalitet og utviklingspotentiale er blitt godtatt av kunden, og selskapet vil gjøre uopphørlige innsats. ytterligere styrke idéen om moderne produksjonsstyring, er forpliktet til å fremme utviklingen av luftseparasjonsindustrien, Teknologiforskning og utvikling er vårt evige oppdrag.

se mer

NYHETSSENTER

Laser klippemaskin N2 3LPM PSA Nitrogen Generator tar deg for å forstå fordelene ved nitrogen generatorer

Laserklippmaskin N2 3LPM PSA nitrogengenerator Produsenten forteller deg at nitrogen generatoren er en slags lik som ikke høres ut som det gjør, men det er stort brukt i produksjonsforetak.

2022-06-02 se mer

Rustfritt stål PSA nitrogen generator 99. 999 % renhet for mat Fresh emballeringsprodusenter lærer deg ferdighetene i å velge en nitrogen generator.

Rustfritt stål PSA nitrogen generator 99. 999% Renhet for mat Fresh Packing Produsenten forteller deg at nitrogen generator er den vanligst brukte nitrogen produksjonsmaskinen i nitrogenproduksjon.

2022-09-16 se mer

PSA-maskinen for oksygen blir ofte brukt

PSA oksygenmaskinen høres ikke ut som det har noe med livet å gjøre, men hvis vi forklarer det i detalj, Alle vil vite hva dens spesielle bruk er, og hvilke felter som er relatert til oss.

2022-10-12 se mer

Kabinettstil PSA nitrogen Generator For 3D-skriverprodusenter tar deg for å forstå prinsippet i nitrogen generator som fungerer.

Kabinett Style PSA Nitrogen Generator For 3D-printerprodusenter forteller deg at nitrogen generatorer er stort brukt i vårt liv.

2022-10-19 se mer

Kabinettstil PSA nitrogen Generator For 3D-skriverprodusenter tar deg for å forstå prosesstrømmen og utvalet av nitrogenproduksjoner utstyr

Kabinettstil PSA nitrogen Generator For 3D-skriverprodusenter forteller deg at utstyret til å lage nitrogen har eit enkelt utstyr. prosess og en høy grad av automatisering.

2022-10-26 se mer

Laserklippmaskin N2 3LPM PSA nitrogengenerator produsenter tar deg for å forstå hvordan nitrogen generatoren virke

Laserklippningsmaskin N2 3LPM PSA nitrogengenerator Produsenten forteller deg at når blandingsgassen er under virkningen av, trykkforskjellen på begge sider av membranen, gassen gjennomføres forholdsvis raskt, for eksempel vann, hydrogen, helium, hydrogensulfid og karbondioksid som går gjennom membranen, Og cellemembranens permeabilitet.

2022-06-10 se mer

Anvendelsesområde for PSA-maskiner til oksygenframstillinger

PSA-maskiner kan brukes i mange industrier, f.eks. metallindustri, kjemisk og petrokjemisk industri, glassindustri, fiskeindustri, olje- og gassindustri osv.

2022-09-23 se mer

Fordelene ved PSA-maskiner til oksygenproduksjoner

PSA-maskinen for oksygenproduksjon er basert på prinsippet om trykksvingning, bruk av zeolittmolekylære sikler av høy kvalitet som adsorbenter for å produsere oksygen fra luften under et bestemt trykk.

2022-09-30 se mer

se mer