OVER

Jiangsu Tongyue Gas Systems Co., Ltd. ,Jiangsu Weyes International Trading Co., Ltd opgericht in 2011, is gevestigd in No.2030ZhenCheng Road Jiangyin City, Jiangsu Province, gespecialiseerd in de productie van gasscheidingsapparatuur, zuiveringsapparatuur, voedselproductie en speciale apparatuur, dagelijkse chemische industrie apparatuur, verpakkingsapparatuur, Verstrek professionele gasmiddelen en ondersteunende producten. Het is een uitgebreide moderne productie-onderneming die onderzoek, ontwikkeling, ontwerp, productie, verwerking en verkoop integreert, met een geregistreerd kapitaal van 30,10 miljoen yuan. Het bedrijf heeft "op technologie gebaseerde kleine en middelgrote ondernemingen in de provincie Jiangsu", "AAA-kredietbeoordelingscertificering", "AAA in wuxi-stadscontracten en blijvende belofte onderneming", "merk om geavanceerde eenheid te creëren", "geavanceerde eenheid van wetenschap en technologie innovatie"; er zijn 22 wetenschappelijke en technologische prestaties, Inclusief 10 patenten voor patenten voor gebruiksmodellen, 1 octrooi voor uitvindingen, 1 ontwerpoctrooi en 10 technische knosw-how. Verschillende uitvindingen en gebruiksmodellen worden nu verklaard. Bedrijven vertrouwen op "jiangyin hoge zuiverheid stikstof apparatuur engineering technologie onderzoekscentrum", nemen nieuw product onderzoek en ontwikkeling werk, door middel van lange industrie-universiteit-instituut samenwerking met de Chinese academie van wetenschappen, op hetzelfde moment actief het introduceren van talenten training en technologie uitwisseling, de bedrijfsproductie van stikstofmakende machine wordt veel gebruikt in voedsel, Geneeskunde, chemische, chemische vezels, metallurgie; warmtebehandeling, elektronica, staal, steenkool en andere industrieën. De producten van het bedrijf zetten voet in vele gebieden, multi-purpose, de toepassing van de gasindustrie met rijke ervaring in technologie, om klanten een volledige waaier van gasoplossing te bieden, op basis van de bestaande apparatuur om de systeemautomatisering te versterken, rustig milieu, laag energieverbruik, omrekeningskoers hoger kenmerk, Realiseren de maximalisatie van de waarde van de productieketen van de klant. Het bedrijf dringt aan op het gebruik van geïmporteerde accessoires van hoge kwaliteit, een perfect productieproces, een kwalitatief controlesysteem, een evaluatiesysteem voor de after-sales service en dient elke klant zorgvuldig. De zaken van het bedrijf zijn over het hele land, geëxporteerd naar Zuidoost-Azië, Europa en Amerika en andere overzeese markten. "Yue" merkkwaliteit en ontwikkelingspotentieel is algemeen aanvaard door de klant en het bedrijf zal niet-aflatende inspanningen leveren, het idee van modern productiebeheer verder versterken, is toegewijd aan het bevorderen van de ontwikkeling van de luchtscheidingsindustrie, technologieonderzoek en ontwikkeling is onze eeuwige missie.

Bekijk meer

NIEUWS

Lasersnijmachine N2 3LPM PSA Stikstofgenerator fabrikanten nemen u mee om de voordelen van stikstofgeneratoren te begrijpen

Lasersnijmachine N2 3LPM PSA Stikstofgenerator De fabrikant vertelt u dat de stikstofgenerator een soort apparatuur is die niet klinkt als wat het doet, maar het wordt veel gebruikt in productiebedrijven.

2022-06-02 Bekijk meer

Roestvrij staal PSA Stikstofgenerator 99,999% Zuiverheid voor Voedsel Verpakking fabrikanten leren u de vaardigheden van het kiezen van een stikstofgenerator

Roestvrij staal PSA Stikstofgenerator 99,999% Zuiverheid voor Food Fresh Packing De fabrikant vertelt u dat de stikstofgenerator de meest gebruikte stikstofproductiemachine is bij de productie van stikstof.

2022-09-16 Bekijk meer

PSA-zuurstofmachine wordt veel gebruikt

PSA-zuurstofmachine klinkt niet alsof het iets met ons leven te maken heeft, maar als we het in detail uitleggen, zal iedereen weten wat het specifieke gebruik is en welke velden aan ons gerelateerd zijn.

2022-10-12 Bekijk meer

Kabinetsstijl PSA Stikstofgenerator voor 3D-printerfabrikanten nemen u mee om het werkingsprincipe van stikstofgenerator te begrijpen

Kabinetsstijl PSA Stikstofgenerator Voor 3D-printerfabrikanten vertellen u dat stikstofgeneratoren veel worden gebruikt in ons leven.

2022-10-19 Bekijk meer

Kabinetsstijl PSA Stikstofgenerator voor 3D-printerfabrikanten nemen u mee om de processtroom en selectie van stikstofbereidingsapparatuur te begrijpen

Kabinetsstijl PSA Stikstofgenerator Voor 3D-printerfabrikanten vertellen u dat de stikstofbereidingsapparatuur een eenvoudig proces en een hoge mate van automatisering heeft.

2022-10-26 Bekijk meer

Lasersnijmachine N2 3LPM PSA Stikstofgenerator fabrikanten nemen u mee om te begrijpen hoe de stikstofgenerator werkt

Lasersnijmachine N2 3LPM PSA Stikstofgenerator De fabrikant vertelt u dat wanneer het gemengde gas onder het effect is van het drukverschil aan beide zijden van het membraan, de gasdoorlaatbaarheid relatief snel is, zoals water, waterstof, helium, waterstofsulfide en koolstofdioxide die door het membraan gaan, En de permeabiliteit van het celmembraan.

2022-06-10 Bekijk meer

Toepassingsgebied van PSA-zuurstofmachine

PSA-zuurstofmachine kan in veel industrieën worden gebruikt, zoals de metaalindustrie, de chemische en petrochemische industrie, de glasindustrie, de visteelt, de olie-en gasindustrie, enz.

2022-09-23 Bekijk meer

Voordelen van de PSA-zuurstofmachine

PSA-zuurstofbereidingsmachine is gebaseerd op het principe van drukzwaai-adsorptie, waarbij hoogwaardige zeoliet-moleculaire zeven worden gebruikt als adsorbentia om onder een bepaalde druk zuurstof uit de lucht te produceren.

2022-09-30 Bekijk meer

Bekijk meer