TENTANG KAMI

Jiangsu Tongyue Gas sistem co, Ltd, Jiangsu Weyes antarabangsa perdagangan co, Ltd. Ditubuhkan pada tahun 2011, terletak di No.2030ZhenCheng Road Jiangyin City, wilayah Jiangsu, yang mengkhususkan diri dalam pengeluaran peralatan pemisahan gas, peralatan pembersihan, pengeluaran makanan dan peralatan khas, peralatan industri kimia harian, peralatan pembungkusan, Menyediakan sumber gas profesional dan produk sokongan. Ia adalah perusahaan pengeluaran moden yang komprehensif yang mengintegrasikan penyelidikan, pembangunan, reka bentuk, pembuatan, pemprosesan dan jualan, dengan modal berdaftar sebanyak 30.10 juta yuan. Syarikat telah memperolehi "perusahaan kecil dan sederhana berasaskan teknologi di wilayah jiangsu", "sijil penarafan kredit AAA", "AAA dalam kontrak wuxi city dan memastikan janji enterprise", "brand untuk mencipta unit lanjutan", "advanced unit sains dan teknologi innovation"; Tiada re 22 pencapaian sains dan teknologi, Termasuk 10 paten untuk paten model utiliti, 1 paten ciptaan, 1 paten reka bentuk dan 10 knosw teknikal-bagaimana. Beberapa ciptaan dan model utiliti kini diisytiharkan. Syarikat-syarikat bergantung kepada "pusat penyelidikan teknologi kejuruteraan peralatan nitrogen kemurnian tinggi jiangyin", mengambil kerja penyelidikan dan pembangunan produk baru, melalui kerjasama industri-universiti-institut yang panjang dengan akademi sains cina, pada masa yang sama secara aktif memperkenalkan bakat latihan dan pertukaran teknologi, pengeluaran syarikat mesin pembuatan nitrogen digunakan secara meluas dalam makanan, Perubatan, kimia, serat kimia, metalurgi; Rawatan haba, elektronik, keluli, arang batu dan industri lain. Produk syarikat menetapkan kaki di banyak kawasan, pelbagai guna, penggunaan industri gas dengan pengalaman yang kaya dalam teknologi, untuk menyediakan pelanggan pelbagai penyelesaian gas, berdasarkan peralatan sedia ada untuk mengukuhkan automasi sistem, persekitaran yang tenang, penggunaan tenaga yang rendah, kadar penukaran ciri yang lebih tinggi, Menyedari pemaksimuman nilai rantaian pengeluaran pelanggan. Syarikat itu menegaskan penggunaan aksesori yang diimport berkualiti tinggi, mewujudkan proses pengeluaran yang sempurna, sistem kawalan yang berkualiti, sistem penilaian perkhidmatan selepas jualan, dan berhati-hati melayani setiap pelanggan. Perniagaan syarikat adalah seluruh negara, dieksport ke Asia tenggara, eropah dan amerika dan pasaran luar negara yang lain. "Yue" kualiti jenama dan potensi pembangunan telah diterima secara meluas oleh pelanggan dan syarikat akan membuat usaha yang tidak henti-henti, mengukuhkan lagi idea pengurusan pengeluaran moden, komited untuk mempromosikan pembangunan industri pemisahan udara, penyelidikan dan pembangunan teknologi adalah misi abadi kami.

melihat lebih banyak

BERITA

Mesin pemotong Laser N2 3LPM PSA pengeluar penjana Nitrogen membawa anda untuk memahami kelebihan penjana nitrogen

Mesin pemotong Laser N2 3LPM PSA Nitrogen Generator pengeluar memberitahu anda bahawa penjana nitrogen adalah sejenis peralatan yang tidak berbunyi seperti apa yang dilakukannya, tetapi ia digunakan secara meluas dalam perusahaan pengeluaran.


Penjana Nitrogen PSA keluli tahan karat 99.999% kesucian untuk pengeluar pembungkusan segar makanan mengajar anda kemahiran memilih penjana nitrogen

Penjana Nitrogen PSA keluli tahan karat 99.999% kesucian untuk pembungkusan segar makanan pengeluar memberitahu anda bahawa penjana nitrogen adalah mesin pengeluaran nitrogen yang paling biasa digunakan dalam pembuatan nitrogen.


Mesin membuat oksigen PSA digunakan secara meluas

PSA oksigen membuat mesin tidak berbunyi seperti ia mempunyai apa-apa kaitan dengan kehidupan kita, tetapi jika kita menjelaskan secara terperinci, semua orang akan tahu apa kegunaan khusus dan bidang yang berkaitan dengan kami.


Penjana Nitrogen PSA gaya kabinet untuk pengeluar pencetak 3D membawa anda untuk memahami prinsip kerja penjana nitrogen

Penjana Nitrogen PSA gaya kabinet untuk pengeluar pencetak 3D memberitahu anda bahawa penjana nitrogen digunakan secara meluas dalam kehidupan kita.


Penjana Nitrogen PSA gaya kabinet untuk pengeluar pencetak 3D membawa anda untuk memahami aliran proses dan pemilihan peralatan pembuatan nitrogen

Penjana Nitrogen PSA gaya kabinet untuk pengeluar pencetak 3D memberitahu anda bahawa peralatan pembuatan nitrogen mempunyai proses mudah dan tahap automasi yang tinggi.


Mesin pemotong Laser N2 3LPM PSA Nitrogen Generator pengeluar membawa anda untuk memahami bagaimana penjana nitrogen berfungsi

Mesin pemotong Laser N2 3LPM PSA Nitrogen Generator pengeluar memberitahu anda bahawa apabila gas campuran berada di bawah kesan perbezaan tekanan pada kedua-dua belah membran, kebolehtelapan gas agak cepat, seperti air, hidrogen, helium, hidrogen sulfida dan karbon dioksida melalui membran, Dan kebolehtelapan membran sel.


Skop penggunaan mesin membuat oksigen PSA

Mesin membuat oksigen PSA boleh digunakan dalam banyak industri, seperti industri logam, industri kimia dan petrokimia, industri kaca, pertanian ikan, industri minyak dan gas, dan sebagainya.


Kelebihan mesin membuat oksigen PSA

PSA oksigen membuat mesin adalah berdasarkan prinsip penjerapan swing tekanan, menggunakan ayak-ayak molekul zeolite berkualiti tinggi sebagai adsorbents untuk menghasilkan oksigen dari udara di bawah tekanan tertentu.


melihat lebih banyak