за нас

Џангсу Тонгу гас Системс Ко. Линд. Џигсу Вејс Интернешнал Трагнг Ко. Лид. основана во 2011 година, се наоѓа во бр. 2030 Зен Ченг патот Џигин Сити, провинцијата Јангсу, специјализирајќи во производството на опрема за одвојување на гас, опрема за прочистување, Продукција на храна и специјална опрема, опрема на хемиската индустрија, опрема за пакување, Обезбедување професионални ресурси и поддржувачки производи. Тоа е сеопфатна модерна производствена претпријатија која ги интегрира истражувањата, развојот, дизајн, производството, процесирањето и продажбата, Со регистрираниот капитал од 30.10 милиони јуни. Компанијата доби „мали и средни претпријатија во провинцијата Јиангсу“, „Кредитувачки рејтинг AAA rrte", "AAA во градските градски договори и одржуваат ветување на претпријатијата", "бела за создавање напредна единица", "напредна единица на наука и Технологијата иновација "Еве 22 научни и технолошки достигнувања, Вклучувајќи 10 патенти за патенти на користење, 1 пронаоѓање на патенти, 1 дизајнирани патенти и 10 технички каша. Сега се прогласени неколку пронаоѓи и модели за корисни работи. Претпријатијата се потпираат на „истрачкиот центар за технолошки технолошки опрема за високо чистота на нитровството“, презема нови истражувања и развој на производи Работа. преку долгата индустрија- универзитетска соработка со кинеската академија на науки, Истовремено воведувајќи активно обука за таленти и размена на технологијата, претпријатието на машина за правење азот се користи во храна, Медицина, хемиски, хемиски, хемиски влакна, металургија; третман, електроника, челик, јаглен и други индустрии. Производите на претпријатието се ставаат во многу области, повеќе цел, примена на индустријата на бензин со богато искуство во технологијата, Да им обезбедат на муштериите целосно решавање на гас, врз основа на постојната опрема за зајакнување на системската автоматизација, Тивка околина, ниско потрошување на енергијата, стапката на конвертирање повисока карактеристика, Сфати ја максизацијата на вредноста на ланецот на производство на клиентите. Претпријатието инсистира на употребата на висок квалитетни акцесори, воспоставување совршен процес на производство, квалитетно контролиран систем, Систем за проценка на услугите и внимателно служи на секој муштерија. Бизнисот на претпријатието е низ целата земја, извезуван во југоисточна Азија, Европа и Америка и другите странски пазари. Квалитетот на брендот „Ју“ и потенцијал за развој е широко прифатен од клиентот и претпријатието ќе направи неодржливи напори, Понатамошно ја зајакнува идејата за модерна управа на производството, е посветена за промовирање на развојот на индустријата за одвојување на воздухот, Истражувањето и развојот е нашата вечна мисија.

Гледај Повеќе

Вести

Производителите за генератор на ласерот N2 3LPM PSA нитроген ве носат да ги разберат предностите на генераторите на азот.

Машина за исечување на ласерот N2 3LPM PSA нитрогенерот Ви кажува дека генераторот на азот е еднакви. Тоа што не звучи како што прави, но се користи во производствените претпријатија.


Производителите на генераторот на Лазерот N2 3LPM PSA нитроген ве носат да разберат како функционира генераторот на азот.

Егенераторот за исечување на ласерот N2 3LPM PSA, производителот ви кажува дека кога мешаниот гас е под ефект на ова. Разлика на притисокот на двете страни на мембраната, гасот е релативно брз, како вода, хидроген, хелиум, хидроген сулфид и јаглерод диоксид што поминува низ мембраната, И простабилноста на мембраната клетка.


Височина на апликацијата на машината за создавање кислород на PSA.

Машина за производство на кислород ПСА може да се користи во многу индустрии, како што се металната индустрија, хемиска и петрохемичка индустрија, стаклена индустрија, Земјоделство на риби, индустријата на нафта и гас, итн.


Гледај Повеќе