RóLUNK

Jiangsu tongyue gas systems co., ltd., jiangsu weyes international trading co., ltd. alapították 2011-ben, található no.2030zhencheng road jiangyin város, jiangsu tartomány, szakosodott a termelés a gáz szétválasztása berendezések, tisztító berendezések, élelmiszer-termelés és speciális berendezések, napi vegyipar berendezések, csomagolóberendezés, Biztosítsa a professzionális gázerőforrások és támogató termékek. Ez egy átfogó modern termelési vállalkozás integráló kutatás, fejlesztés, tervezés, gyártás, feldolgozás és értékesítés, regisztrált tőkéje 30,10 millió jüan. A cég megszerezte a "technológia alapú kis-és középvállalkozások jiangsu tartományban", "aaa hitelminősítő tanúsítvány", "aaa wuxi városi szerződések és tartsa ígéret vállalkozás", "márka, hogy hozzon létre fejlett egység", "fejlett egység a tudomány és a technológia innováció"; ott egy re 22 tudományos és technológiai eredmények, Beleértve a 10 szabadalmat a utility model szabadalmak, 1 találmány szabadalom, 1 tervezési szabadalom és 10 műszaki knosw-hogyan. Több találmányt és hasznossági modellt most deklarálnak. A cégek támaszkodnak a "jiangyin nagy tisztaságú nitrogén berendezések mérnöki technológiai kutatóközpont", hogy az új termék kutatási és fejlesztési munka, hosszú ipar-egyetem-intézet együttműködés a kínai tudományos akadémia, ugyanakkor aktívan bemutatja a tehetségek képzését és technológiai cseréjét, a nitrogén gyártási gép széles körben használják az élelmiszerekben, Orvostudomány, vegyipar, vegyi rost, kohászat; hőkezelés, elektronika, acél, szén és egyéb iparágak. A vállalat termékei számos területen, többcélú, a gázipar alkalmazása gazdag technológiai tapasztalattal, hogy az ügyfelek teljes körű gázoldatot nyújtsanak, alapján a meglévő berendezések, hogy erősítse a rendszer automatizálását, csendes környezet, alacsony energiafogyasztás, konverziós arány magasabb jellemzője, Megvalósítsa az ügyfél termelési lánc értékének maximalizálását. A cég ragaszkodik a kiváló minőségű importált tartozékok használatához, tökéletes gyártási folyamatot, minőségi ellenőrzési rendszert, értékesítés utáni kiértékelési rendszert és minden ügyfél gondosan kiszolgálását. A cég vállalkozása az egész országban, exportált délkelet-ázsiába, európába és amerikába és más tengerentúli piacokra. A "yue" márka minőségét és fejlesztési potenciálját széles körben elfogadta az ügyfél, és a cég megalkuvó erőfeszítéseket tesz, tovább erősíti a modern termelési menedzsment ötletét, elkötelezett a levegőelválasztó ipar fejlesztésének elősegítése, a technológiai kutatás és fejlesztés örök küldetésünk.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Lézeres vágógép n2 3lpm psa nitrogén generátor gyártók, hogy megértse az előnyeit nitrogén generátorok

Lézervágó gép n2 3lpm psa nitrogén generátor a gyártó azt mondja, hogy a nitrogén generátor egyfajta berendezés, amely nem hangzik, mint amit csinál, de széles körben használják a termelési vállalkozások.

2022-06-02 mutass többet

Rozsdamentes acél psa nitrogén generátor 99.999% tisztaság az élelmiszer friss csomagolás gyártók tanítani a készségek kiválasztása nitrogén generátor

Rozsdamentes acél psa nitrogén generátor 99.999% tisztaság élelmiszer friss csomagolás a gyártó azt mondja, hogy a nitrogén generátor a leggyakrabban használt nitrogén termelési gép a nitrogén gyártása.

2022-09-16 mutass többet

Psa oxigén készítő gép széles körben használják

Psa oxigén készítő gép nem hangzik, mintha van valami köze az életünkhöz, de ha részletesen elmagyarázzuk, mindenki tudja, mi a sajátos felhasználása, és mely területek kapcsolódnak hozzánk.

2022-10-12 mutass többet

Kabinet stílus psa nitrogén generátor a 3d nyomtató gyártók, hogy megértse a működési elv a nitrogén generátor

Kabinet stílus psa nitrogén generátor 3d nyomtató gyártók azt mondják, hogy a nitrogén generátorok széles körben használják az életünkben.

2022-10-19 mutass többet

Kabinet stílus psa nitrogén generátor a 3d nyomtató gyártók, hogy megértse a folyamat áramlását és kiválasztása nitrogén készítő berendezések

Szekrény stílus psa nitrogén generátor 3d nyomtató gyártók azt mondják, hogy a nitrogén készítő berendezések egy egyszerű folyamat és a magas fokú automatizálás.

2022-10-26 mutass többet

Lézeres vágógép n2 3lpm psa nitrogén generátor gyártók, hogy megértse, hogyan működik a nitrogén generátor

Lézervágó gép n2 3lpm psa nitrogén generátor a gyártó azt mondja, hogy ha a kevert gáz hatása alatt van a nyomás különbség mindkét oldalán a membrán, a gáz permeabilitás viszonylag gyors, például víz, hidrogén, hélium, kén-hidrogén és a membránon áthaladó szén-dioxid, És a sejtmembrán permeabilitása.

2022-06-10 mutass többet

A psa oxigén gyártási gép alkalmazási köre

Psa oxigén készítő gép lehet használni számos iparágban, mint például a fémipar, vegyipar és petrolkémiai ipar, üvegipar, haltenyésztés, olaj-és gázipar, stb.

2022-09-23 mutass többet

Előnyei psa oxigén készítő gép

Psa oxigén készítő gép alapja az elv a nyomás swing adszorpció, a kiváló minőségű zeolit molekuláris sziták, mint adszorbensek, hogy az oxigén a levegőből egy bizonyos nyomás alatt.

2022-09-30 mutass többet

mutass többet