TIETOJA

Jiangsu Tongyue Gas Systems Co, Ltd. Jiangsu Weyes International Trading Co. Ltd. perustettu vuonna 2011 sijaitsee No. 2030ZhenCheng Road Jiangyin City, Jiangsun maakunta, erikoistunut kaasunerotuslaitteiden tuotantoon, puhdistuslaitteet, elintarvikkeiden tuotanto ja erityislaitteet, kemianteollisuuden päivittäiset laitteet, pakkauslaitteet, Tarjota ammattimaisia kaasuvaroja ja tukituotteita. Se on kattava nykyaikainen tuotantoyritys, joka integroi tutkimusta, kehittämistä, suunnittelua, valmistusta, jalostusta ja myyntiä. rekisteröity pääoma 30,10 miljoonaa yuania. Yritys on hankkinut "teknologiapohjaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä jiangsun maakunnassa", "AAA luottoluokitustodistukset" rte", "AAA Wuxi kaupungin sopimukset ja pitää lupaus yritys", "bränd luoda kehittynyt yksikkö", " kehittynyt tiedeyksikkö ja teknologiainnovaatiot"; uudelleen 22 tieteellistä ja teknologista saavutusta, 10 patenttia hyödyllisyysmallien patentteja varten, yksi keksintöpatentti, yksi suunnittelupatentti ja 10 teknistä Knosw-how. Nyt julistetaan useita keksintöjä ja hyödyllisyysmalleja. Yritykset luottavat "jiangyin korkean puhtauden typen laitteet teknologian tutkimuskeskus", ottaa uuden tuotteen tutkimus- ja kehitystyön työ, teollisuuden ja korkeakoulujen ja instituutioiden pitkän yhteistyön avulla Kiinan tiedeakatemian kanssa, Samalla aktiivisesti käyttöön ottaen käyttöön taitojen koulutusta ja teknologianvaihtoa, yrityksen typen valmistuslaitteen tuotantoa käytetään laajalti elintarvikkeissa, Lääketieteiden, kemiallisten, kemiallisten kuitujen, metallurgia; lämpökäsittely, elektroniikka, teräs, hiili ja muut teollisuudenalat. Yrityksen tuotteet asettuivat monilla alueilla, monikäyttöinen, kaasuteollisuuden käyttö rikasta kokemusta teknologiasta, tarjota asiakkaille täyden valikoiman kaasuliuokaa nykyisten laitteiden pohjalta, jolla vahvistetaan järjestelmän automatisointia, hiljainen ympäristö, alhainen energiankulutus, korkeampi muuntoaste, Ymmärtää maksimoitun arvon asiakastuotantoketjun. Yritys vaatii korkealaatuisten tuontitarvikkeiden käyttöä, luo täydellisen tuotantoprosessin, laadunvalvontajärjestelmän, myynnin jälkeisen palvelun arviointijärjestelmä, ja huolellisesti palvele jokaista asiakasta. Yrityksen liiketoiminta on kaikkialla maassa, viedään Kaakkois-Aasiaan, Eurooppaan ja Amerikkaan sekä muihin merentakaisiin markkinoihin. "Yue" brändin laatu ja kehityspotentiaali on laajalti hyväksynyt asiakas, ja yritys tekee jääneitä ponnisteluja, vahvistaa edelleen ajatusta nykyaikaisesta tuotannon hallinnasta, on sitoutunut edistämään ilmanerotusteollisuuden kehittämistä, teknologian tutkimus ja kehitys on ikuinen tehtävämme.

Katso lisää

UUTISET

Laser leikkaus Machine N2 3LPM PSA Typpigeneraattori valmistajat ottavat sinut ymmärtää etuja typen generaattorit

Laser leikkauskone N2 3LPM PSA Typpigeneraattori Valmistaja kertoo, että typpigeneraattori on eräänlainen yhdenvertainen se ei kuulosta mitä se tekee, mutta sitä käytetään laajasti tuotantoyrityksissä.

2022-06-02 Katso lisää

Ruostumaton teräs PSA Typpigeneraattori 99. 999% Puhtaus Ruoka Fresh Pakkaus valmistajat opettavat taitoja valita typpigeneraattorin

Ruostumaton teräs PSA Typpigeneraattori 99. 999% Puhtaus elintarvikkeiden Fresh Packing Valmistaja kertoo, että typen generaattori on yleisimmin käytetty typen tuotantokone typen valmistus.

2022-09-16 Katso lisää

PSA hapen valmistus kone on laajalti käytetty

PSA hapen valmistuskone ei kuulosta siltä, että sillä olisi mitään tekemistä elämämme kanssa, mutta jos selitämme sen yksityiskohtaisesti, Kaikki tietävät, mitä sen erityisiä käyttötarkoituksia ovat ja mitkä alat liittyvät meihin.

2022-10-12 Katso lisää

Cabinet Style PSA Typgen Generator 3D tulostimen valmistajille ottaa sinut ymmärtämään työperiaatteen typen generaattorin toimivuus

Cabinet Style PSA Typgen Generator 3D tulostin valmistajat kertovat sinulle, että typen generaattoreita käytetään laajalti elämässämme.

2022-10-19 Katso lisää

Cabinet Style PSA Typgen Generator 3D-tulostinvalmistajille ottaa sinut ymmärtämään prosessivirtauksen ja typen valmistuksen valintaa laitteet

Kaappi Style PSA Typgen Generator 3D tulostimen valmistajat kertovat, että typen valmistuslaitteet on yksinkertainen. prosessi ja korkea automatisointiaste.

2022-10-26 Katso lisää

Laser leikkaus Machine N2 3LPM PSA typpigeneraattori valmistajat ottavat sinut ymmärtämään, miten typen generaattori toimii

Laser leikkaus Machine N2 3LPM PSA Typpigeneraattori Valmistaja kertoo, että kun sekaasu on vaikutuksessa paineero kalvon molemmilla puolilla, kaasun läpäisevyys on suhteellisen nopea, kuten vesi, vety, helium, rikkivety ja hiilidioksidi, Ja solukalvon läpäisevyys.

2022-06-10 Katso lisää

PSA:n hapenvalmistuskoneen soveltamisala

PSA hapen valmistuskoneita voidaan käyttää monissa teollisuudenaloissa, kuten metalliteollisuudessa, kemian ja petrokemian teollisuudessa, lasiteollisuudessa, kalanviljely, öljy- ja kaasuteollisuus jne.

2022-09-23 Katso lisää

PSA hapen valmistuskoneen edut

PSA hapen valmistuskone perustuu paineenvaihdon adsorption periaatteeseen, käyttämällä korkealaatuisia zeoliittimolekyylien seulaa adsorbenteina happea tuottamaan ilmasta tietyssä paineessa.

2022-09-30 Katso lisää

Katso lisää