OM OS

Jiangsu Tongyue Gas Systems Co. Ltd. Jiangsu Weyes International Trading Co. Ltd. grundlagt i 2011, er beliggende i No. 2030ZhenCheng Road Jiangyin City, Jiangsu-provinsen, specialiseret i produktion af gasseparationsudstyr, rensningsudstyr fødevareproduktion og specialudstyr, dagligt udstyr i den kemiske industri, emballeringsudstyr Tilvejebringe professionelle gasressourcer og støtteprodukter. Det er en omfattende moderne produktionsvirksomhed, der integrerer forskning, udvikling, design, fremstilling, forarbejdning og salg, med registreret kapital på 30,10 millioner yuan. Virksomheden har opnået "teknologibaserede små og mellemstore virksomheder i jiangsu-provinsen", "AAA kreditvurderingscertifikat" "AAA i wuxi by kontrakter og holde løfte virksomheder", "mærke til at skabe avanceret enhed", " avanceret enhed for videnskab og Teknologisk innovation"; Der er en re 22 videnskabelige og teknologiske resultater, Inklusive 10 patenter til brugsmodelpatenter, 1 opfindelsespatent, 1 designpatent og 10 teknisk knosw-how. Adskillige opfindelser og nyttemodeller er nu blevet anmeldt. Virksomheder er afhængige af "jiangyin høj renhed kvælstofudstyr engineering teknologi forskningscenter", tage nyt produkt forskning og udvikling arbejde, gennem langt samarbejde mellem industri og universiteter og institutioner med det kinesiske videnskabelige akademi, Samtidig med aktivt indførelse af talenttræning og teknologiudveksling er virksomhedens produktion af kvælstofmaskine i vid udstrækning i fødevarer Medicin, kemiske, kemiske fibre, metallurgi; varmebehandling, elektronik, stål, kul, kul og andre industrier. De produkter af virksomheden satte fod på mange områder, multi-formål, anvendelse af gasindustrien med rig erfaring inden for teknologi, at tilbyde kunderne et fuldt udvalg af gasløsninger på grundlag af det eksisterende udstyr til at styrke systemautomatiseringen stille miljø, lavt energiforbrug, omregningssats højere karakteristisk Indse maksimeringen af værdien af kunder produktionskæde. Virksomheden insisterer på brug af importerede tilbehør af høj kvalitet, etablere en perfekt produktionsproces, kvalitetskontrol system, eftersalg service evaluering system, og betjene omhyggeligt hver kunde. Virksomhedens forretning er over hele landet, eksporteres til Sydøstasien, Europa og Amerika og andre oversøiske markeder. "Yue" mærkekvalitet og udviklingspotentiale er blevet almindeligt accepteret af kunden, og virksomheden vil gøre en uophørlig indsats, yderligere styrke idéen om moderne produktionsstyring, er forpligtet til at fremme udviklingen af luftseparationsindustrien teknologi forskning og udvikling er vores evige mission.

Se mere

NYHEDER

Laser skæremaskine N2 3LPM PSA Nitrogen Generator fabrikanter tager dig til at forstå fordelene ved nitrogen generatorer

Laser skæremaskine N2 3LPM PSA Nitrogen Generator Producenten fortæller dig, at kvælstof generator er en slags lighed Det lyder ikke som, hvad det gør, Men det anvendes i stor udstrækning i produktionsvirksomheder.

2022-06-02 Se mere

Laser skæremaskine N2 3LPM PSA Nitrogen Generator fabrikanter tager dig til at forstå, hvordan kvælstof generator fungerer

Laser skæremaskine N2 3LPM PSA Nitrogen Generator Producenten fortæller dig, at når den blandede gas er under virkningen af, trykforskel på begge sider af membranen gaspermeabiliteten er relativt hurtig, såsom vand, brint, helium, hydrogensulfid og kuldioxid, der passerer gennem membranen Og cellemembranens permeabilitet.

2022-06-10 Se mere

Anvendelsesområde for PSA- iltfremstillingsmaskine

PSA's iltfremstillingsmaskine kan anvendes i mange industrier såsom metalindustrien, kemisk og petrokemisk industri, glasindustri, fiskeopdræt, olie- og gasindustrien osv.

2022-09-23 Se mere

Se mere