OM OS

Jiangsu Tongyue Gas Systems Co. Ltd. Jiangsu Weyes International Trading Co. Ltd. grundlagt i 2011, er beliggende i No. 2030ZhenCheng Road Jiangyin City, Jiangsu-provinsen, specialiseret i produktion af gasseparationsudstyr, rensningsudstyr fødevareproduktion og specialudstyr, dagligt udstyr i den kemiske industri, emballeringsudstyr Tilvejebringe professionelle gasressourcer og støtteprodukter. Det er en omfattende moderne produktionsvirksomhed, der integrerer forskning, udvikling, design, fremstilling, forarbejdning og salg, med registreret kapital på 30,10 millioner yuan. Virksomheden har opnået "teknologibaserede små og mellemstore virksomheder i jiangsu-provinsen", "AAA kreditvurderingscertifikat" "AAA i wuxi by kontrakter og holde løfte virksomheder", "mærke til at skabe avanceret enhed", " avanceret enhed for videnskab og Teknologisk innovation"; Der er en re 22 videnskabelige og teknologiske resultater, Inklusive 10 patenter til brugsmodelpatenter, 1 opfindelsespatent, 1 designpatent og 10 teknisk knosw-how. Adskillige opfindelser og nyttemodeller er nu blevet anmeldt. Virksomheder er afhængige af "jiangyin høj renhed kvælstofudstyr engineering teknologi forskningscenter", tage nyt produkt forskning og udvikling arbejde, gennem langt samarbejde mellem industri og universiteter og institutioner med det kinesiske videnskabelige akademi, Samtidig med aktivt indførelse af talenttræning og teknologiudveksling er virksomhedens produktion af kvælstofmaskine i vid udstrækning i fødevarer Medicin, kemiske, kemiske fibre, metallurgi; varmebehandling, elektronik, stål, kul, kul og andre industrier. De produkter af virksomheden satte fod på mange områder, multi-formål, anvendelse af gasindustrien med rig erfaring inden for teknologi, at tilbyde kunderne et fuldt udvalg af gasløsninger på grundlag af det eksisterende udstyr til at styrke systemautomatiseringen stille miljø, lavt energiforbrug, omregningssats højere karakteristisk Indse maksimeringen af værdien af kunder produktionskæde. Virksomheden insisterer på brug af importerede tilbehør af høj kvalitet, etablere en perfekt produktionsproces, kvalitetskontrol system, eftersalg service evaluering system, og betjene omhyggeligt hver kunde. Virksomhedens forretning er over hele landet, eksporteres til Sydøstasien, Europa og Amerika og andre oversøiske markeder. "Yue" mærkekvalitet og udviklingspotentiale er blevet almindeligt accepteret af kunden, og virksomheden vil gøre en uophørlig indsats, yderligere styrke idéen om moderne produktionsstyring, er forpligtet til at fremme udviklingen af luftseparationsindustrien teknologi forskning og udvikling er vores evige mission.

Se mere

NYHEDER

Laser skæremaskine N2 3LPM PSA Nitrogen Generator fabrikanter tager dig til at forstå fordelene ved nitrogen generatorer

Laser skæremaskine N2 3LPM PSA Nitrogen Generator Producenten fortæller dig, at kvælstof generator er en slags lighed Det lyder ikke som, hvad det gør, Men det anvendes i stor udstrækning i produktionsvirksomheder.

2022-06-02 Se mere

Rustfrit stål PSA nitrogenerator 99. 999% Renhed til fødevarer Fresh Packing fabrikanter lære dig færdigheder i at vælge en kvælstof generator.

Rustfrit stål PSA nitrogenerator 99. 999% Renhed til fødevarer Frisk emballering Producenten fortæller dig, at kvælstof generator er den mest almindeligt anvendte kvælstof produktionsmaskine i kvælstoffremstilling.

2022-09-16 Se mere

PSA iltfremstilling maskine anvendes i vid udstrækning.

PSA ilt fremstillingsmaskine lyder ikke som om det har noget at gøre med vores liv, men hvis vi forklarer det i detaljer, Alle vil vide, hvad dens specifikke anvendelser er, og hvilke felter der er relateret til os.

2022-10-12 Se mere

Kabinet Style PSA Nitrogen Generator For 3D printer fabrikanter tager dig til at forstå det arbejde princip af kvælstof generator

Kabinet Style PSA Nitrogen Generator For 3D printer producenter fortæller dig, at kvælstof generatorer er udbredt i vores liv.

2022-10-19 Se mere

Kabinet Style PSA Nitrogen Generator For 3D printer producenter tager dig til at forstå processen flow og valg af kvælstof gøres Udstyr

Kabinet Style PSA kvælstof Generator For 3D printer producenter fortæller dig, at kvælstof fremstilling udstyr har en simpel type. proces og en høj grad af automatisering.

2022-10-26 Se mere

Laser skæremaskine N2 3LPM PSA Nitrogen Generator fabrikanter tager dig til at forstå, hvordan kvælstof generator fungerer

Laser skæremaskine N2 3LPM PSA Nitrogen Generator Producenten fortæller dig, at når den blandede gas er under virkningen af, trykforskel på begge sider af membranen gaspermeabiliteten er relativt hurtig, såsom vand, brint, helium, hydrogensulfid og kuldioxid, der passerer gennem membranen Og cellemembranens permeabilitet.

2022-06-10 Se mere

Anvendelsesområde for PSA- iltfremstillingsmaskine

PSA's iltfremstillingsmaskine kan anvendes i mange industrier såsom metalindustrien, kemisk og petrokemisk industri, glasindustri, fiskeopdræt, olie- og gasindustrien osv.

2022-09-23 Se mere

Fordele ved PSA ilt fremstillingsmaskine

PSA iltfremstillingsmaskine er baseret på princippet om tryksving-adsorption, ved anvendelse af zeolitmolekylære sigter af høj kvalitet som adsorbent til at producere ilt fra luften under et bestemt tryk.

2022-09-30 Se mere

Se mere