за нас

Jiangsu tongyue gas systems co., ltd., jiangsu weyes international trading co., ltd. основана през 2011 г., се намира в no.2030zhencheng road град jiangyin, провинция дзянсу, специализирана в производството на оборудване за разделяне на газ, пречиствателно оборудване, производство на храни и специално оборудване, ежедневно оборудване за химическата промишленост, оборудване за опаковане, Предоставяне на професионални газови ресурси и поддържащи продукти. Това е цялостно модерно производствено предприятие, интегриращо изследвания, разработка, проектиране, производство, обработка и продажби, с регистриран капитал от 30,10 милиона юана. Компанията е получила "технологично базирани малки и средни предприятия в провинция дзянсу", "aaa кредитен рейтинг сертификат", "aaa в wuxi градски договори и запази обещание предприятие", „ марка за създаване на усъвършенствано звено “, „ усъвършенствано звено за наука и технологични иновации“; там re 22 научни и технологични постижения, Включително 10 патента за патенти за полезен модел, 1 патент за изобретение, 1 патент за дизайн и 10 технически knosw-how. Сега се обявяват няколко изобретения и полезни модели. Компаниите разчитат на "jiangyin висока чистота азот оборудване инженеринг технологичен изследователски център", поемат на нови продуктови изследвания и разработка на работа, чрез дълга индустрия-университет-институт сътрудничество с китайската академия на науките, в същото време активно въвеждане на таланти обучение и технологичен обмен, компанията производство на азот машина за производство на широко се използва в храните, Медицина, химически, химически влакна, металургия; термична обработка, електроника, стомана, въглища и други индустрии. Продуктите на компанията стъпват в много области, многоцелеви, прилагането на газовата промишленост с богат опит в технологиите, за да предоставят на клиентите пълна гама от газови разтвори, въз основа на съществуващото оборудване за укрепване на автоматизацията на системата, тиха среда, ниска консумация на енергия, скорост на преобразуване по-висока характеристика, Осъзнайте максимизирането на стойността на веригата за производство на клиенти. Компанията настоява за използването на висококачествени вносни аксесоари, създаване на перфектен производствен процес, qualily система за контрол, система за оценка на следпродажбените услуги и внимателно обслужват всеки клиент. Бизнесът на компанията е в цялата страна, изнася се в югоизточна азия, европа и америка и други задгранични пазари. "Yue" качество на марката и потенциал за развитие е широко приет от клиента и компанията ще положи неизменни усилия, допълнително укрепва идеята за модерно управление на производството, се ангажира да насърчи развитието на индустрията за разделяне на въздуха, технологичните изследвания и разработки са нашата вечна мисия.

Виж повече

новини

Лазерна машина за рязане n2 3lpm psa азот генератор производители ви вземат да се разбере предимствата на азот генератори

Лазерна машина за рязане n2 3lpm psa генератор на азот производителят ви казва, че генераторът на азот е вид оборудване, което не звучи като това, което прави, но се използва широко в производствените предприятия.


Лазерна машина за рязане n2 3lpm psa азот генератор производители ви вземат да разберат как азот генератор работи

Лазерна машина за рязане n2 3lpm psa генератор на азот производителят ви казва, че когато смесеният газ е под ефекта на разликата в налягането от двете страни на мембраната, пропускливостта на газа е сравнително бърза, като вода, водород, хелий, сероводород и въглероден диоксид, преминаващи през мембраната, И пропускливостта на клетъчната мембрана.


Обхват на приложение на psa кислородна машина

Psa кислород вземане машина може да се използва в много индустрии, като металопромишленост, химическа и нефтохимическа промишленост, стъклена промишленост, рибовъдство, нефт и газова промишленост, и т. н.


Виж повече